Boeken

WERKVLOER EERST!

Bouw met opgestroopte mouwen aan een toporganisatie

In dit boek doen co-auteur Martin Arends en ik uit de doeken hoe je de beide kanten van een organisatie ontwikkelt tot een toporganisatie: de kant van de resultaten (hard) en de kant van de mensen (hart).

De harde kant verschaft je organisatie bestaansrecht, en de hart-kant draagt en ondersteunt dit. Met de door ons bedachte Ontwikkelspiraal krijg je een krachtig instrument in handen om je proces van  ontwikkeling naar FLOW  te sturen: veel aandacht voor resultaten en net zo goed veel aandacht voor de mensen.

Het boek gebruiken we in onze workshops en ontmoetingen die we in 2014 gaan organiseren. In de workshops geven we een voorproefje van ons eigen kunnen, dragen we enkele technieken aan de deelnemers over en  nemen we hen mee bij de reis naar passie en prestatie. De titel verraadt, dat we daarbij op de werkvloer beginnen.

Het boek is te bestellen voor € 22,- inclusief BTW via info@parsival.nl


Werkvloer-eerst-3D

WIE IS HIER NOU DE BAAS!?

In 21 peptalks naar leven vanuit Autonomie

Autonomie  staat als psychologische basisbehoefte nummer 1 aan de basis van een eigen leven leiden. Eigen keuzes maken vanuit regie in laats van controledwang, verwerkelijken wat je kunt vanuit wie je bent, je eigen leven leiden in plaats van je aanpassen aan anderen.

Een gebrek aan autonomie doet zich voelen in veel facetten van ons leven;  te weinig zelfvertrouwen,  meedragen van ballast uit het verleden, afhankelijk gedrag (pleasen).

Jezelf te kort doen heeft vele verschijningsvormen! Jezelf begrijpen, doorgronden en besluiten te veranderen gaat stap voor stap.  In dit boek leer je in 21 stappen om een autonoom persoon te worden. Het boek is geschreven vanuit ervaringen met deelnemers in de driedaagse training genaamd ZEKERbijPEP.

Prijs € 18,50 excl. verzendkosten.

Bestel hier >

Boek-Peptalks1-aangepast

© Copyright - Parsival